Huurprijs vanaf € 875,-
235 vrije sector appartementen
in een iconisch gebouw
54 - 103 m2 woonoppervlakte
Moderne complete keuken
Comfortabele badkamer
Duurzaam en toekomstbestendig
A+ energielabel
Met groene binnentuin

Wonen in een stijlicoon

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden. Last but not least: de in het oog springende "goud gele gevel" - wat fijn klinkt met een zachte G - glanst je tegemoet als je Eindhoven binnenrijdt. Hiermee wordt De Bakermat zeker een stijlicoon! Er wordt gebouwd aan 235 vrije sector huurappartementen, 122 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en commerciële ruimtes op de begane grond. Heb je zelf geen auto? Geen probleem, er komen 9 deelauto's voor de bewoners van Bakermat en E-bikes voor de sportievelingen. Je huurt een luxe appartement met een complete keuken, een comfortabele badkamer en een gezamenlijke binnentuin. En met oppervlakten tussen 54 en 103 m² groot is er altijd wel een appartement dat bij jou past! Naar verwachting is het complex in het derde kwartaal van 2022 gereed.
Meer over De Bakermat

Ontvang de nieuwsbrief!
  Akkoord met de opslag & verwerking van mijn gegevens.

  Locatie & bereikbaarheid
  De Bakermat ligt aan de rand van het stadshart van Eindhoven. Je woont hier direct aan de ring van Eindhoven (Boschdijk / Marconilaan) waardoor je nieuwe stek uitstekend bereikbaar is met de auto. Via de Boschdijk rijd je door naar de A2 richting Utrecht of Maastricht, en via de ring van Eindhoven naar de A50 of A58. Reis je liever met het openbaar vervoer? Centraal Station Eindhoven is op fietsafstand, station Strijp-S een steenworp van je appartement. Eindhoven heeft ook haar eigen vliegveld, een ideaal vertrekpunt voor een zonnige vakantie! Maar ook per voet of op de fiets zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Altijd iets te doen

  Met het centrum Eindhoven op minder dan 10 minuten fietsen en het bekende Strijp-S op loopafstand hoef je je niet te vervelen! Wandel naar Strijp-S met haar bijzondere architectuur voor een goed kopje koffie, shoppen in een pop-up store of de gezellige Feel Good Market. Haal een lekker ijsje bij Intelligentia, waar je kunt kiezen uit 30 bijzondere smaken. Liever de natuur in? Ga voor een frisse neus wandelen in het Philips de Jongh park met als afsluiter een heerlijke pannenkoek bij de Frits Philips Fruittuin. In de herfst pluk je hier je eigen appels! Op zaterdag shop je je verse groente en fruit bij elkaar op de Woenselse markt, slechts een paar straten van De Bakermat verwijderd. In de buurt vind je ook een basisschool, kinderdagverblijf, huisarts, het Catharinaziekenhuis en diverse sportmogelijkheden.
  Meer over de ligging